top of page

VEEL GESTELDE VRAGEN
DERMAPEN 4 | MICRONEEDLING

 • Wat is het verschil tussen de Dermapen 4 en de Dermaroller?
  De Dermapen 4 is het aller nieuwste apparaat op het gebied van huidverbetering, zelfs nog beter dan de Dermapen 3. De Dermapen heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. Zoals je in de afbeelding hieronder kunt zien maakt de Dermapen 4 (rechts) in tegenstelling tot de Dermaroller minuscuul kleine wondjes. De huid ziet er na behandeling met de Dermapen 4 rustiger uit en hersteld sneller! Daarnaast is de behandeling comfortabeler en nauwkeuriger.

 • Is de Dermapen 4 behandeling geschikt voor de gevoelige huid?
  Ja zeker! Ook voor de zeer gevoelige huid adviseren wij de Dermapen 4 behandeling, en waarom? Omdat we de huid hiermee gaan verstevigen en daarmee word de gevoeligheid verminderd.

   

 • Werkt de behandeling ook tegen mee-eters?
  Absoluut, volgens de laatste kennis zeker! Het proces wat gestimuleerd word zorgt ervoor dat je huid opgeruimd word, hiermee komen de mee-eters los te zitten. Het kan dus gebeuren dat je huid eerst onzuiver eruit gaat zien en pas daarna verbeteren.

   

 • Vanaf welke leeftijd mag je de behandeling krijgen?
  Hier zit eigenlijk geen leeftijd aan gebonden, het belangrijkste is dat de huid in goede conditie is. Natuurlijk behandelen wij geen kinderen. En onder de 18 willen wij bij ernstige huidproblemen toestemming van de ouders.

   

 • Verdoven jullie de huid?
  Nee wij verdoven niet, de behandeling het needlen zelf duurt maar 5 minuten. Wie mooi wilt gaan… moet pijn doorstaan. Bij de één heel gevoelig en bij de ander niet, dit verschilt dus ook per persoon.

   

 • Is de Dermapen geschikt voor littekens?
  Ja zeker! Juist in littekens te verminderen zetten we de Dermapen 4 in. Prachtige resultaten, kost wel de nodige aandacht en tijd. Verwacht geen wonderen van 1 of 2 behandelingen. We hebben echt meer tijd nodig om de huid te laten herstellen.

   

 • Werkt de Dermapen tegen grove poriën?
  Ja! Het resultaat is wel afhankelijk van hoe grof de poriën zijn. Hoe grover hoe sneller resultaat. Vergeet niet dat je poriën altijd houdt, dit is de structuur van de huid en de poriën hebben een functie.

   

 • Zie je resultaat na 1 behandeling.
  Dit is volledig afhankelijk van de huidconditie, levensstijl en verzorging. De huid verbetert zich altijd, na iedere behandeling. We maken ook altijd voor en na foto’s om het resultaat vast te leggen want met het blote oog kan het soms lastiger te zien zijn. Maar dit hangt volledig af waar je voor komt. Een jonge huid zonder huidproblemen verbeterd zich zeker wel maar dit zal minimaal te zien zijn met het blote oog. Vergeet nooit dat als je een huid probleem ervaart dat dit probleem meestal al langere tijd aanwezig is, je huid heeft dus ook de tijd nodig om het zelf herstellend vermogen op te starten. Het resultaat van 1 Dermapen 4 behandeling is pas 6 weken later zichtbaar… En dit proces gaat geleidelijk.

   

 • Mag je de Dermapen 4 behandeling ondergaan als je zwanger bent of borstvoeding geeft?
  Nee, tijdens zwangerschap raden wij dit af doordat je lichaam te druk is met het maken van een wondertje. En daardoor niet nog eens de tijd en de bouwstoffen heeft om je huid te verbeteren. En pas 9 maanden (ontzwangeren) na de borstvoeding zijn alle hormonen uit je lijf, dan pas mag je een behandeling ondergaan… waarom zo lang? De hormonen zorgen nog steeds voor extra pigment,  denk hierbij aan het zwangerschapsmasker.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stel ons gerust je vragen.

Of boek een intake/huidanalyse in zodat wij jou een advies op maat kunnen geven.

bottom of page