OVER ONS

TREAT Huidstudio is ontstaan door een prachtige moeder/dochter samenwerking die dezelfde passie voor het vak delen en een rijke ervaring op het gebied van huidverbetering hebben.

 

Met het merk Cenzaa bieden wij een scala aan behandelingen voor verschillende huidproblemen aan. Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness combineert. Daarnaast werken wij ook met de merken Marc Inbane Tanning Spray, de sheet maskers van MILU Cosmetics en de littekencrème van Alhydran.

 

We zijn aangesloten bij de branche organisatie ANBOS, van waaruit wij gecertificeerd zijn om acne behandelingen te geven die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

 

Naast intensieve huidverbeterende behandelingen, ervaar je ook een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden.

 

Regelmatig laten wij ons bijscholen op het gebied van huidverbetering.

 

 

Lisette Snelder

Lisette is al vele jaren werkzaam als apothekersassistente en huidexpert in de apotheek, sinds 2008 als schoonheidsspecialist en sinds kort ook als skintherapist in onze salon in Ewijk.

Via U-consultancy heeft ze de basis- en vervolgopleiding dermatologie afgerond.

Alex Snelder

Alex is sinds 2014 alround huidspecialist niveau-4 met als specialisatie o.a.  acne en bindweefselmassage.

Na 3 jaar ervaring te hebben opgedaan  in een cosmetische kliniek is zij nu fulltime werkzaam op onze locatie in Ewijk.