top of page

OVER ONS

TREAT Huidstudio is ontstaan door een prachtige moeder/dochter samenwerking die dezelfde passie voor het vak delen en een rijke ervaring op het gebied van huidverbetering hebben.

 

Met het merk Cenzaa bieden wij een scala aan behandelingen voor verschillende huidproblemen aan. Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat huidverbetering, cosmedische huidtherapie en wellness combineert. Daarnaast werken wij ook met de merken MAYEE, Marc Inbane Tanning Spray en de sheet maskers van MILU Cosmetics.

 

We zijn aangesloten bij de branche organisatie ANBOS, van waaruit wij gecertificeerd zijn om acne behandelingen te geven die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars.

 

Naast intensieve huidverbeterende behandelingen, ervaar je ook een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden.

 

Regelmatig laten wij ons bijscholen op het gebied van huidverbetering.

 

 

Lisette Snelder

Lisette is al vele jaren werkzaam als apothekersassistente bij Radboud UMC, sinds 2008 als schoonheidsspecialist en ook als skintherapist op maandag en donderdag in onze salon.

Via U-consultancy heeft ze de basis- en vervolgopleiding dermatologie afgerond.

JWB08746-2.jpg

Alex Snelder

Alex is sinds 2014 allround huidspecialist niveau 4 met als specialisatie o.a. acne en bindweefselmassage.

Na 3 jaar ervaring te hebben opgedaan in een cosmetische kliniek is zij op woensdag en vrijdag werkzaam in de salon.

JWB08741-2.jpg
bottom of page