top of page

 

 

 

TREAT Huidstudio is ontstaan door een prachtige moeder/dochter samenwerking die dezelfde passie voor het vak delen en een rijke ervaring op het gebied van huidverbetering hebben.

 

Met het merk Cenzaa bieden wij een scala aan behandelingen voor verschillende huidproblemen aan. Nergens ter wereld vind je hogere concentraties actieve werkstoffen in huidverbeteringsproducten dan bij Cenzaa.

Daarnaast werken wij ook met het merk MAYEE, de eerste eerlijke skincare voor zichtbare huidverbetering. Overigens is MAYEE  gemaakt met een unieke formule. Vol met enkel de juiste ingrediënten en het beste resultaat voor jouw huid! 

 

We zijn aangesloten bij de branche organisatie ANBOS, van waaruit wij gecertificeerd zijn om acne behandelingen te geven die vergoed worden door de meeste zorgverzekeraars. Per 2024 hebben hierin wat wijzigingen plaatsgevonden bij verschillende zorgverzekeraars. Kijk voor deze informatie in de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.

Regelmatig laten wij ons bijscholen op het gebied van huidverbetering.

JWB08735-2.jpg
Woordlogo Mayee.png
cenzaa-logo+beeldmerk-zwart.png
logo_black.png

Lisette Snelder

Lisette is al vele jaren werkzaam als apothekersassistente bij Radboud UMC, sinds 2008 als schoonheidsspecialist en daarna vanwege haar passie op het gebied van huidverbetering, zich verder ontwikkeld tot skintherapist. Daarbij heeft zij via U-consultancy de basis- en vervolgopleiding dermatologie afgerond, om dieper in te gaan op huidproblemen en huidafwijkingen te herkennen.

JWB08746-2.jpg

Alex Snelder

Alex is sinds 2014 allround huidspecialist niveau 4. Zij is gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering met o.a. bindweefselmassage en microneedling. Daarnaast is zij specialist in acne.

Na 3 jaar ervaring te hebben opgedaan in een cosmetische kliniek is zij op woensdag en vrijdag werkzaam in de salon. 

JWB08741-2.jpg
bottom of page